Тако с маринованными грибами.

Грибы Portobello. Чем дольше маринуются тем вкуснее; в среднем на часа 2 оставляю.

Соус для мариновки (кол-во всего “на глаз”):
– соевый соус
– Oragano basil balsamic
– яблочный уксус, 1чл
– Нектар Агаве 1 чл
– оливк.масло.
– лук, тонко порезанный
Фаршируем тако – листья салата, грибы, чуть guacamole и какой-нибудь соус из томатов (сальса или брущета).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: